Ochi

Ochi

 • CLINICARE Cremă de ochi mătăsoasă regeneratoare

  CLINICARE Cremă de ochi mătăsoasă regeneratoare

  Această cremă puternică de ochi inversează semnele procesului de îmbătrânire pe zona delicată din jurul ochilor, atenuează inclusiv ridurile obişnuite şi cele periorbitale.
  126,00 RON
 • BANDI Anti-Aging Care Cremă contur ochi formulă avansată

  BANDI Anti-Aging Care Cremă contur ochi formulă avansată

  Linia de produse Anti Aging Care a fost concepută pentru a răspunde nevoilor tenului 30+, având primele semne de îmbătrânire ale pielii, şi anume o îngrijire complexă, de calitate superioară. Produsele din această gamă pot fi folosite de asemenea de femei mai tinere dacă tenul lor prezintă primele semne de îmbătrânire ale pielii.
  118,00 RON
 • BANDI Fito Care Cremă rejuvenantă nutritivă

  BANDI Fito Care Cremă rejuvenantă nutritivă

  Linia Fito Care a fost creată pentru a răspunde necesităţilor pielii mature de 50+, care poartă semne definite ale îmbătrânirii, cauzate de scăderea concentraţiei de estrogeni, hormoni de sex feminin, care sunt responsabili de hidratarea optimă şi nutriţia adecvată a pielii, precum şi de sinteza fibrelor de colagen.
  146,00 RON
 • BANDI Fito Care Cremă contur ochi

  BANDI Fito Care Cremă contur ochi

  Linia Fito Care a fost creat pentru a răspunde necesităţilor pielii mature de 50+, care poartă semne definite ale îmbătrânirii, cauzate de scăderea concentraţiei de estrogeni, hormoni de sex feminin, care sunt responsabili de hidratarea optimă şi nutriţia adecvată a pielii, precum şi de sinteza fibrelor de colagen.
  115,00 RON