Produsele cosmetice profesionale CLINICCARE

Produsele cosmetice profesionale CLINICCARE

23.04.2018 14:57

Acid Hialuronic cu masă moleculară mică

Este un fapt dovedit că acidul hialuronic de masă moleculară mică (LMWHA) joacă un rol important în creşterea numărului de enzime esenţiale necesare pielii şi în formarea unui aspect sănătos şi radiant. Acesta menţine tenul sănătos şi ajută în mod activ la diferenţierea celulară – celulele “tinere”se formează în celulele stem epidermale (stratul bazal) care îşi încep călătoria spre suprafaţa pielii, ajungând în final nişte celule aplatizate care se exfoliază. Acest proces poate suferi dezechilibre pe măsură ce îmbătrânim, datorită factorilor de mediu precum şi a celor chimici, iar acidul hialuronic de masă moleculară mică (LMWHA) ajută la restabilirea acestui echilibru, normalizând funcţionarea sănătoasă a pielii.

Peptidele “Mătase”

Peptidele “mătase” conţin 18 aminoacizi. Au o masă moleculară mică ce le permite o solubilitate completă în apă şi o permeabilitate excelentă în piele. În produsele farmaceutice, proteina poate fi absorbită în piele pentru a asigura un echilibru în hidratarea pielii şi pentru a-i conferii supleţe, strălucire şi elasticitate. Oferă un aspect fin şi neted la atingere. Proteina din mătase este un hidratant natural care conferă un echilibru maxim în hidratarea pielii. Poate să ofere o hidratare bogată a pielii făcând-o astfel mai elastică. Poate de asemenea să controleze în mod eficient creşterea de melanină din piele.

Nano-încapsularea

Tehnologia nano-încapsulării folosită în produsele CliniccareTM îmbunătăţeşte nivelul eficienţei penetrării ingredientilor activi în piele. Mai mult, moleculele sunt protejate împotriva proteazelor endogene datorită nano-capsulării. Avantajele nano-încapsularii includ: omogenitate ridicată: diametrul mediu al particulei este de 140 nm, iar peste 80% din particule au mărimea mai mică de 100 nm; eficientă a componentelor cosmetice terapeutice în stratul dermei.

Factori de creştere

Rezultatul? O piele bine hidratată, catifelată, care radiază de sănătate.

Factorii de creştere reprezintă proteine care se unesc cu receptorii lor pe suprafaţa celulei, având rezultat iniţial activarea proliferării şi/sau diferenţierii celulelor. Fiind nu numai mitogeni puternici, factorii de creştere reglează componentele ECM (Matrice Extracelulară) precum colagenul, elastina şi laminina etc.

Care este secretul dermato-cosmeticelor Cliniccare? Secretul constă în mixtura unică din aceste ingrediente active revoluționare nano-încapsulate.

Postat în News De:
Heila