Îngrijirea tenului acneic

Îngrijirea tenului acneic

17.05.2018 10:29

Curăţarea tenului este extrem de importantă. Aceasta deoarece acneea se formează din cauza secreţiei abundente de sebum care în contact cu impurităţile şi urmele de machiaj se transformă în puncte negre şi coşuri. De aceea nu trebuie să îţi lipsească din acest proces demachiantul şi loţiunea tonică.

Loţiunea tonică trebuie să fie una specială deoarece conţine particule şi ingrediente care ajută intens la vindecarea tenului precum şi la curăţarea mai în profunzime a tenului.

Recomandarea noastră este Tonerul Anti Inflamare de la Clinicare care are proprietăți intens hidratante şi este compus din ingrediente anti-inflamare, anti-oxidante și calmante. Acest toner conține o concentrație importantă de acid hialuronic de origine biologică pentru a menține pielea la un nivel de hidratare optimă. Ingredientele sale principale sunt: 3% acid hialuronic, beta glucan (suport imunitar) şi houttuynia cordata (anti-inflamare). Acest toner asigură suficiente substanţe nutritive şi hidratare pentru pielea pătată sau cu probleme. Îţi va oferi o piele clară şi translucidă, iar extractul de ceai verde din compoziţia sa va avea grijă de inflamaţiile pielii tale şi de excesele de sebum.

Tonerele de faţă de la Clinicare se bazează pe extracte naturale şi ingrediente organice active care îi oferă tenului tău calea cea mai sigură şi mai fiabilă spre un ten întinerit, sănătos şi fără probleme. Aceste produse pentru îngrijirea pielii îţi curăţă în profunzime faţa, mai ales porii, de impurităţile pe care demachiantul nu le-a înlăturat în totalitate. În acest fel, acestea elimină murdăria acumulată în pori, reduce dimensiunea acestora prevenind dilatarea lor şi creează astfel un canal potrivit îngrijirii pentru ingredientele active ale produselor care urmează în ritualul tău zilnic de îngrijire.

Pentru o îngrijire completă a tenului cu probleme îţi recomandăm şi Serumul extra EGF Anti-Inflamare cât şi Esenţa extra EGF Anti-Inflamare ambele de la Clinicare.

Postat în News De:
Tudor Heila