Îngrijirea și hidratarea corpului

Îngrijirea și hidratarea corpului

17.05.2018 16:32

Avem tendinţa de a acorda un interes deosebit îngrijirii tenului şi de cele mai multe ori uităm să acordăm acelaşi interes îngrijirii pielii corpului. Chiar dacă aceasta nu este expusă la fel luminii, poluării, vântului, frigului etc. şi ea are nevoie de o îngrijire zilnică. Astfel, la fel ca şi în cazul tenului, o piele frumoasă şi sănătoasă are nevoie de o îngrijire şi hidratare zilnică. Însă, dacă pielea corpului prezintă anumite afecţiuni ca cicatrici hipertrofice și cheloide, ulceraţii sau arsuri, pe aceste porţiuni va trebui să aplici o cremă specială. Un protector hidratant pentru piele, de exemplu, îţi va hidrata şi proteja în acelaşi timp pielea cu probleme.

Cel mai greu în alegerea unei loţiuni de corp potrivite este pentru o femeie să înţeleagă că ingredientele unui produs sunt mult mai importante decât mirosul acestuia. Chiar dacă o loţiune de corp are un miros deosebit, este posibil ca ingredientele acesteia să nu aibă o acţiune benefică asupra pielii corpului ei, sau chiar să nu aibă nici un efect. Cu toate acestea, primul impuls este să desfacem capacul şi să mirosim loţiunea de corp, însă trebuie să începem să citim şi eticheta produsului. Pentru hidratarea zilnică a corpului, un gel cremă cu aloe vera este cea mai bună alegere.

Gelul cu aloe de la Hidraderm îţi reîmprospătează, calmează şi hidratează intens pielea. Datorită conţinutului său pur de aloe vera 100%, este recomandat pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cele extrem de sensibile. Este recomandat de asemenea ca şi calmant după bărbierit sau epilat, datorită faptului că asigură un efect de calmare şi reduce roşeaţa. Este un gel uşor, natural care menţine pielea corpului hidratată reducând iritarea şi uscarea acesteia.

Conţine aloe vera în proporţie de 100%, plantă ce este cunoscută pentru proprietăţile sale de hidratare, calmare, revigorare şi protejare a epidermei. Găseşti acest produs precum şi alte produse de îngrijire a corpului, pe site-ul heila.ro.

Postat în News De:
Tudor Heila