Îngrijire antirid pentru zona din jurul ochilor

Îngrijire antirid pentru zona din jurul ochilor

23.04.2018 15:04

Pentru majoritatea femeilor ridurile reprezintă unul dintre cei mai mari duşmani ai lor – asta pentru că odată cu apariţia ridurilor conştientizează că acestea sunt o parte inevitabilă a procesului natural de îmbătrânire.

Atunci când vine vorba despre ridurile fine care se formează sub ochi ştim că în general, cauzele care duc la apariţia acestora sunt multiple (stres, expunerea neprotejată la soare, un stil de viaţă haotic) însă rezultatul este acelaşi: secreţia proprie de colagen şi elastină începe să se piardă.

Nu există secrete în păstrarea unui ten fără riduri însă dacă îi veţi acorda pielii îngrijirea necesară încă de la apariţia primelor cute veţi reuşi să le estompaţi şi chiar să încetiniţi procesul de îmbătrânire. Îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor cu produse specifice destinate îngrijirii antirid pentru ochi, este primul pas în lupta antirid. Veţi observa diferenţa extrem de uşor atunci când veţi folosi o cremă cu adevărat profesională.

Crema de ochi Gold Philosophy Ultimate de la Bandi, are o compoziţie bazată exclusiv pe ingrediente naturale, cu un puternic efect regenerant. Mulţumită formulei sale unice această cremă elimină ridurile, oferă o hidratare puternică şi face pielea de sub ochi fermă şi fină, reducând pungile. Ingredientul principal, Palmitoyl Tripeptide-5, pătrunde profund în piele şi netezeşte astfel toate tipurile de linii şi riduri.

Pentru o îngrijire completă a tenului însă, vă recomandăm şi celelalte produse din colecţia Gold Philosophy de la Bandi, produse excepţionale, cu proprietăţi puternice antirid şi de regenerare pe care le puteţi găsi aici.

Postat în News De:
"Blugento" Admin