De ce avem nevoie de protecţie solară?

De ce avem nevoie de protecţie solară?

23.04.2018 14:57

Când vine vorba despre expunerea la soare, ştim cu toţii cât de importantă e protejarea pielii cu o cremă specială de potecţie solară. Însă cum ştim să alegem crema de protecţie solară care să se potrivească pielii noastre?

Un bronz frumos şi uniform ne creează o stare de bine și ne întărește încrederea în sine, însă dacă aveţi de gând să depăşiţi această limită de 20 de minute, atunci trebuie să folosiţi neapărat o cremă de protecţie solară.

20 de minute de expunere la soare pe zi sunt benefice pentru sănătate deoarece ne cresc nivelul de vitamina D din organism şi ne îmbunătăţesc starea de spirit.

Crema cu protecţie solară de la Clinicare, cu textută mătăsoasă, oferă protecţie atât împotriva razelor UVA cât şi celor UVB, pentru întreaga zi. Chiar dacă studiile au arătat clar că eficienţa multor creme de protecţie solară scade cu 90% la o oră după ce au fost aplicate pe piele şi că este necesară aplicarea acestora la fiecare oră de stat la soare, nu este şi cazul cremei de protecţie solară Clinicare. Datorită formulei de protecţie de 13 ore, crema Clinicare vă oferă protecţie împotriva razelor solare pentru întreaga zi.

Tehnologia nano-încapsulării folosită în produsele CliniccareTM îmbunătăţeşte nivelul eficienţei penetrării ingredientilor activi în piele. Mai mult, moleculele sunt protejate împotriva proteazelor endogene datorită nano-capsulării. Avantajele nano-încapsularii includ: omogenitate ridicată: diametrul mediu al particulei este de 140 nm, iar peste 80% din particule au mărimea mai mică de 100 nm; eficientă a componentelor cosmetice terapeutice în stratul dermei.

Persoanele cu pielea sensibilă o pot folosi fără nici o problemă, deoarece extractele vegetale din compoziţia cremei îi oferă pielii întreaga hidratare şi nutrienţii de care are nevoie. Aşa că pielea dumneavoastră va fi fină ca mătasea.

Această cremă are ca ingrediente principale: particule ultrafine de dioxid de titan, particule de aur şi argint, extract de Portulaca, particule de Schizophyllum commune de cultură, Alantoină, ulei de măceşe, unt de Shea, vitamina E şi complexe vegetale naturale.

Trebuie să ştiţi însă că o cremă de protecţie solară nu este destinată doar zilelor de concediu, când plecaţi la mare sau la piscină. Pentru că suntem expuşi la razele soarelui şi în restul timpului şi nu este neapărată nevoie să staţi la plaja efectiv pentru ca pielea să vă fie afectată de razele nocive ale soarelui.

Postat în News De:
Heila