Setare Direcție Ascendentă

Vara este despre zile însorite, vacanțe, distracție, mai multe ieșiri cu gașca de prieteni ca de obicei, piscine, mare, plajă și lista poate continua. Pe cât de tare ne bucurăm că razele soarelui sunt pretutindeni, pe atât de nocive sunt pentru corpul nostru.

Citește Mai Mult
Postat De: Tudor Heila

Avem tendinţa de a acorda un interes deosebit îngrijirii tenului şi de cele mai multe ori uităm să acordăm acelaşi interes îngrijirii pielii corpului. Chiar dacă aceasta nu este expusă la fel luminii, poluării, vântului, frigului etc. şi ea are nevoie de o îngrijire zilnică.

Citește Mai Mult
Postat De: Tudor Heila

Îngrijirea tenului acneic

17.05.2018 10:29

Tenul acneic este un ten care are nevoie de o îngrijire specială. Pentru că această problemă nu este una care se poate remedia uşor cu un tonic sau o cremă obişnuită, persoanele care au astfel de probleme ştiu că este necesar un ritual de îngrijire special precum şi produse speciale de îngrijire, destinate tenului acneic.

Citește Mai Mult
Postat De: Tudor Heila

Atunci când vine vorba despre ridurile fine care se formează sub ochi ştim că în general, cauzele care duc la apariţia acestora sunt multiple...

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

Ce este acidul hialuronic?

23.04.2018 15:03

Cu siguranță ai auzit multe despre acest ingredient, mai ales pe etichetele produselor destinate tenului matur, însă crezi că știi ce înseamnă cu adevărat? În primul rând, nu te lăsa păcălită de termenul “acid” – nu i s-a atribuit această denumire pentru ca ți-ar distruge țesutul sau ți-ar răni pielea, ci dimpotrivă, acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

Sigur te-ai întrebat care este diferenţa între ser, esenţă şi fiole şi mai ales, de unde şi de ce au apărut aceste tipuri de produse? Totul era mult mai simplu acum 10 ani când îngrijirea tenului se făcea prin folosirea unui demachiant, a unui toner şi a unei creme demachiante

Citește Mai Mult
Postat De: Heila

Cliniccare este una dintre cele mai bune game de îngrijire profesională a pielii, din lume, fiind ultima generaţie de produse cosmetice profesionale bazate pe ingrediente active revoluţionare nano-încapsulate şi factori de creştere epidermali (EGF). Produsele Cliniccare sunt destinate în general uzului profesional şi sunt disponibile în clinici medicale, saloane de frumuseţe şi spa-uri dar şi online pe www.heila.ro şi se regăsesc în o serie de ţări ca: Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Franţa, Irlanda, Letonia, Norvegia, Suedia, Turcia, UK dar şi România.

Citește Mai Mult
Postat De: Heila

Când vine vorba despre expunerea la soare, ştim cu toţii cât de importantă e protejarea pielii cu o cremă specială de potecţie solară. Însă cum ştim să alegem crema de protecţie solară care să se potrivească pielii noastre?

Citește Mai Mult
Postat De: Heila
Setare Direcție Ascendentă