3 creme de care nu ar trebui să te desparți vara aceasta

3 creme de care nu ar trebui să te desparți vara aceasta

27.06.2018 10:06

Știm că unul dintre motivele principale pentru care ai așteptat de atâta vreme vara, este un bronz perfect.

Există anumite aspecte de care trebuie să ții cont înainte de a te expune la soare.

De ce trebuie să ne protejăm de soare?

Anumite molecule de oxigen, cunoscute și sub denumirea de radicali liberi acționează asupra celulelor corpului nostru distrugând astfel colagenul, elastina, membrana celulară și pot transforma celula sănătoasă într-una cangerină.

Soluția pentru a încetini aceste proces?

Utilizarea cremei cu SPF pentru a te projeta de ultraviolete și apariția radicalilor liberi.

Faptul că nu te bronzezi dacă utilizezi o cremă cu SPF este doar un mit, mai ales dacă conține ingrediente cu filtru chimic care absorb razele soarelui.

SPF 30 – protejează 96% din razele UV, SPF 50 – protejează 98% din razele UV

Factorul de protecție solară se alege în funcție de ten și protejează în funcție de intensitate.

Trebuie să fim conștienți că expunerea la soare nu dăunează corpului nostru doar în momentul în care o facem voit, ci și atunci când mergem pe stradă sau întreprindem diverse activități în natură, inclusiv în sezonul rece.

Ne-am gândit să îți prezentăm 3 creme de care nu ar trebui să te desparți vara aceasta:

CLINICARE – cremă mătăsoasă de protecție solară SPF 30. Ideală pentru utilizarea zilnică înainte să ieși din casa. Oferă protecție contra razelor dăunătoare UVA și UVB, iar datorită formulei sale speciale protejează până la 13 ore.

Sun Block Silky Cream (SPF30) este recomandată tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile. Extractele de legume din componență asigură pielii un nivel optim de hidratare şi suficienţi nutrienţi. Formula complexă conferă un aspect hidratat al pielii.

CLINICARE – cremă mătăsoasă de protecție solară cu fond de ten SPF 50 ++.

O problemă cu care ne confruntăm vara este și alegerea unui fond de ten potrivit care să arate cât mai natural, să nu îngreuneze aspectul pielii și dacă se poate să fie și hidratant.

Crema corectoare este un ideal 3 în 1: acționează ca fond de ten, cremă de protecție solară și hidratantă, prevenind semnele de îmbătrânire prematură.

BANDI anti-aging care – cremă contur ochi formula avansată. Fața noastră este cea mai expusă la soare indiferent de sezon, iar aspectul tenului poate să-și piardă rapid din strălucire și vitalitate. 

Linia de produse anti-aging a fost concepută pentru a răspunde nevoilor tenului 30+ plus, dar și tenului mai puțin mai matur dacă primele semnele de îmbătrânire își fac apariția.

Recomandată în special pentru liniile fine din jurul ochilor, pungile de sub ochi sau cearcăne, crema are o textură ușoară, care se absoare ușor, lăsând suprafața din jurul ochilor catifelată și prevenind astfel îmbătrânirea pielii. Datorită compoziției de carboxymethyl glucan și vitamina E, ridurile de expresie și cele statice sunt atenuate, iar ingredientele concentrate active, încurajează sinteza colagenului și procesul de regenerare al pielii.

Produsele conțin atât filtru fizic, cât și chimic așadar nu trebuie să-ți faci griji că nu vei avea bronzul la care ai visat. Înainte de toate ține cont de importanța utilizării unei creme cu SPF pentru a te bucura o piele hidrată, elastică, prevenind astfel apariția celulor precanceroase. Folosirea unor astfel de creme înseamnă protecția corpului și sunt la fel de importante precum igiena zilnică.

Postat în News De:
Tudor Heila