CLINICARE EGF Toner piele extra Anti-Inflamare
 

CLINICARE EGF Toner piele extra Anti-Inflamare

 

CLINICARE EGF Toner piele extra Anti-Inflamare

100 ml, 3.53 Fl.oz.

Descriere produs

Toner cu proprietăți nutritive și hidratante pentru pielea sensibilă predispusă la inflamații.

71.00 RON

Ingrediente

Apă purifiată, Glicerină, Sodiu PCA, Betaină, Butilen Glicol, Apă De Ocean, Beta Glucan, Extract De Portulaca (Iarbă Grasă), Acid Hialuronic (de masă moleculară mică) Extract De Hamamelis Virginiana, Alantoină, Ulei De Ricin Hidrogenat PEG-60, Extract De

Descriere

Conținutul său bine echilibrat și concentrația mare de ingredienti activi, asigură un efect antibacterian și antifungic. Stimulează sinteza de colagen, activează metabolismul celular, suprimă hipersecrecția glandelor sebacee și calmează inflamațiile pielii. Pentru menținerea hidratării profunde, conține o concentrație dublă de acid hialuronic, ca un implant dermal. Ingrediente principale:
- 2% Acid Hialuronic (20mg/ml acid hialuronic de masă moleculară mică)
- Peptide biometice –sh -1 (EGF)
- Betaină
- Beta Glucan
- Extract de Portulaca Olarcea ( Iarbă Grasă )

Direcții de utilizare

Aplicaţi 1-2 picături pe suprafaţa tratată după curăţarea acestuia, şi masaţi cu blândeţe cu vârful degetelor în piele.

Atenționări

Produsul este destinat exclusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consultaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).