CLINICARE EGF Ser extra Depigmentare
 

CLINICARE EGF Ser extra Depigmentare

 

CLINICARE EGF Ser extra Depigmentare

50 ml, 1.76 Fl.oz.

Descriere produs

Serum special cu efect de depigmentare pentru o piele strălucitoare.

126.00 RON

Ingrediente

Apă purifiată, Glicerină, Butilen Glicol, Ulei Mineral, Arbutină, Ciclometiconă, Trigliceride Caprice / Caprilice, Cetyl Ethylhexanoate, Polisorbat 80, Cetearil Alcool, Acid stearic, Beta Glucan, Acid hialuronic (acid hialuronic de masă moleculară mică),

Descriere

Ingrediente precum portocalele Jeju, arbutina şi extractul de scoarţă de dud alb ajută in probleme ale tenului ca melasma şi petele închise. Formula specială, dezvoltată de echipa de cercetare CLINICCARE™, previne pigmentarea pielii şi inhibă producția de melanină. Serumul reface tenul obosit şi lipsit de viață, deteriorat de prea multă expunere la soare şi stress excesiv. Ingrediente principale:
- 0.5% Acid hialuronic (20mg/ml acid hialuronic de masă moleculară mică)
- Peptide biometice –sh -1 (EGF)
- Arbutină
- Extract de Coajă de Dud
- Portocală Jeju ( din Korea)

Direcții de utilizare

Aplicaţi 1-2 picături (0.2 – 0.4 ml) pe suprafaţa tratată după curăţarea acestuia, şi masaţi cu blândeţe cu vârful degetelor în piele.

Atenționări

Produsul este destinat exclusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consultaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).