CLINICARE EGF Ser extra Anti-Inflamare
 

CLINICARE EGF Ser extra Anti-Inflamare

 

CLINICARE EGF Ser extra Anti-Inflamare

50 ml, 1.76 Fl.oz.

Descriere produs

Serum special, bogat în ingredienți activi, cu efect de calmare, pentru o piele cu probleme (acnee).

126.00 RON

Ingrediente

Apă purifiată, Butilen Glicol, Alcool, Niacinamidă, Fenil Trimeticonă, Scualan, Octilodecanol, Extract de Pseudoalteromonas Ferment , Extract de Fruct de Citrullus Colocynthis ( Pepene Verde ), Extract de Catifea, Extract de Seminţe de Castanea Sativa (

Descriere

Serum special, bogat în ingredienți activi, cu efect de calmare, pentru o piele cu probleme (acnee). Conţine extract de ceai verde, cu efect dezinfectant, calmează inflamaţiile tenului şi are un efect antioxidant puternic. Acidul Hialuronic de proveniență biologică (de masă moleculară mică) și extractele de plante specifice, oferă pielii o hidratare profundă. Serumul formează un film protector hidratant pe suprafaţa tenului, protejândul astfel de deshidratare şi deteriorare. Ingrediente principale:
- 0.5% Acid hialuronic (5mg/ml acid hialuronic de masă moleculară mică)
- Niacinamidă
- Extract de Pseudoalteromonas Ferment
- Peptide biometice –sh -1 (EGF)
- Beta Glucan
- Extract de Portulaca Olarcea
- Centella Asiatica

Direcții de utilizare

Aplicaţi 1-2 picături (0.2 – 0.4 ml) pe suprafaţa tratată după curăţarea acestuia, şi masaţi cu blândeţe cu vârful degetelor în piele.

Atenționări

Produsul este destinat exlusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consultaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).