CLINICARE EGF Esenta extra Rejuvenare
 

CLINICARE EGF Esenta extra Rejuvenare

 

CLINICARE EGF Esenta extra Rejuvenare

50 ml, 1.76 Fl.oz.

Descriere produs

Esenţă cu efect hidratant şi revitalizant, calmează chiar şi cea mai sensibilă piele.

126.00 RON

Ingrediente

Apă purificată, Glicerină, Cetyl Ethylhexanoate, Ciclometiconă, Apă De Ocean, Squalan, Poliizobutena Hidrogenat, Beta Glucan, Extract de Muşeţel, Alcool, Carbomer, Trietanolamină, Ulei De Ricin Hidrogenat P-60, Trietanolamină, Metilparaben, Extract De Ră

Descriere

Esenţă cu efect hidratant şi revitalizant, calmează chiar şi cea mai sensibilă piele. Acidul hialuronic de proveniență biologică (de masă moleculară mică), oferă hidratare profundă şi reface ţesutul deteriorat al pielii. Ingredientele speciale din această esenţă măresc rezistenţa antibacteriană şi antivirală, fiind eficient în reducerea inflamaţiilor. Recomandat și celor mai sensibile tenuri, expuse la stress sau factori externi nocivi. Întăreşte imunitatea şi reface rapid teşutul deteriorat al pielii, oferind o piele fină şi frumoasă. Ingrediente principale:
- 1% Acid Hialuronic (10mg/ml de acid hialuronic de masă moleculară mică)
- Peptide biometice –sh -1 (EGF)
- Squalan
- Beta Glucan
- Betaină

Direcții de utilizare

Aplicaţi 1-2 picături (0.2 – 0.4 ml) pe suprafaţa tratată după curăţarea acestuia, şi masaţi cu blândeţe cu vârful degetelor în piele.

Atenționări

Produsul este destinat exlusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consultaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).