CLINICARE Cremă mătăsoasă de protecție solară SPF 30
 

CLINICARE Cremă mătăsoasă de protecție solară SPF 30

 

CLINICARE Cremă mătăsoasă de protecție solară SPF 30

50 ml, 1.76 Fl.oz.

Descriere produs

Sun Block Silky Cream (SPF30) oferă protecţie pe durata întregii zile contra razelor dăunătoare UVA şi UVB, mulţumită formulei sale speciale de 13 ore.

99.00 RON

Ingrediente

Aqua, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Dimethicone/Cyclopentasiloxane/Polysilicone-11, Butylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Octylmethoxycinamate, Arbutin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Bees Wax, Di-C12-15 Alkyl Maleate, Nylon-12, Cer

Descriere

Sun Block Silky Cream (SPF30) este recomandată tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile. Extractele de legume din componență asigură pielii un nivel optim de hidratare şi suficienţi nutrienţi. Formula complexă asigură un ten moale ca mătasea.

Direcții de utilizare

Aplicați o cantitate potrivită pe zona de tratament cu miscari usoare circulare. Pentru o protectie mai buna, utilizati produsul cu 20-30 minute inaintea expunerii la soare.

Atenționări

Produsul este destinat exlusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consulaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).