CLINICARE Cremă de ochi mătăsoasă regeneratoare
 

CLINICARE Cremă de ochi mătăsoasă regeneratoare

 

CLINICARE Cremă de ochi mătăsoasă regeneratoare

30 ml, 1.01 Fl.oz.

Descriere produs

Această cremă puternică de ochi inversează semnele procesului de îmbătrânire pe zona delicată din jurul ochilor, atenuează inclusiv ridurile obişnuite şi cele periorbitale.

126.00 RON

Ingrediente

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Squalane, Hyaluronic Acid, Cetyl Ethylhexanoate, Cyclomethicone, Betaine, Polyclyceryl-3 Methylglucose Distearate, Beta Glucan, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Cholesteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Cetearyl Alcoh

Descriere

Această cremă puternică de ochi inversează semnele procesului de îmbătrânire pe zona delicată din jurul ochilor, atenuează inclusiv ridurile obişnuite şi cele periorbitale. Acidul hialuronic de masă moleculară mică optimizează nivelul de hidratare a pielii, iar formula noastră ajută la minimalizarea sensibilităţii. Îmbunătăţeşte elasticitatea şi textura fină a pielii şi protejează zona delicată din jurul ochilor contra leziunilor cauzate de surse externe.
Ingrediente principale:
Acid hialuronic de masă moleculară mică – hidratare intensă de lungă durată
Squalan 5% - îmbunătăţeşte oxigenarea şi regenerarea celulară
Adenozină – foarte eficient împotriva ridurilor periorbitale
Dipalmitoil Hidroxiprolina – efect de întărire de durată. A fost demonstrat îmbunătăţirea aspectului ridurilor prin stimularea sintezei fibrelor de colagen.

Direcții de utilizare

Aplicați o cantitate potrivită (actionati 1x-2x pompita) și masați crema pe zona delicata a ochilor cu mișcări usoare circulare.

Atenționări

Produsul este destinat exlusiv pentru uz extern. În caz de ingerare accidentală, consulaţi imediat un medic şi arătaţi ambalajul. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Opriți utilizarea la senzația de mâncărime, sau iritarea zonei tratate, dacă senzaţia persistă, consultaţi imediat un medic. Nu aplicați pe plăgi sau răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei (sub 25°C).