C-VIT Cremă față hidratantă
 

C-VIT Cremă față hidratantă

C-VIT  Cremă față hidratantă

50 ml, 1.7 Fl.oz.

Descriere produs

Crema hidratantă de faţă C-VIT previne hidratarea pielii obosite. Tratează şi previne foto-îmbătrânirea pielii. Readuce vitalitatea, luminozitatea, fermitatea şi elasticitatea pierdută din cauze diverse (expunere la soare, fumat, poluare). Potrivit pentru toate tipurile de piele.

125.00 RON

Ingrediente

3% Ascorbyl Glucoside, 2% Sweet Orange Extract. ph 7,0

Descriere

Crema hidratanta de faţă C-VIT este o emulsie uşoară cu parfum plăcut de portocale. Conţine o nouă formulă stabilizată de vitamina C (ascorbyl glucoside) care e stabil şi are efect pe timp mai lung, comparat cu vitamina C clasică sau derivatele acesteia. Vitamina C (ascorbyl glucoside) creşte producţia de colagen, fermitatea şi elasticitatea pielii, tensionează pielea şi reduce ridurile. Din cauza efectului său anti-oxidant, protejează pielea de agresiunile radicalilor liberi şi previne foto-îmbătrânirea. Previne pigmentările nedorite (inhibă sinteza de melanină şi reducea cantitatea de melanină existentă) şi deschide tonusul pielii. Luminează faţa şi conferă un aspect proaspăt şi plin de energie. Extractul de portocale exfoliază uşor suprafaţa pielii, eliminând celulele moarte şi promovând renovarea celulară şi penetrarea vitaminei C.

Direcții de utilizare

Aplicaţi crema masând uşor cu vârful degetelor până la absorbţia completă. Se aplică dimineaţa sau seara. Pentru rezultate optime aplicaţi C-vit Loţiune Revitalizantă înainte de cremă.

Atenționări

Produsul este destinat exlusiv pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii, iar în caz că acesta se produce, clătiţi cu multă apă. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Depozitaţi într-o locaţie uscată, la temperaturi mai mici de 25°C.