ACGLICOLIC Classic Forte Cremă Gel Hidratantă
 

ACGLICOLIC Classic Forte Cremă Gel Hidratantă

 

ACGLICOLIC Classic Forte Cremă Gel Hidratantă

50 ml, 1.7 Fl.oz.

Descriere produs

Prevenirea şi tratamentul pielii afectată de procesul de îmbătrânire (riduri, pete datorită vârstei, lipsă de vitalitate). Pregăteşte pielea pentru tratamente cu retinoide şi pentru peelinguri chimice. Recomandat pentru o varietate mare de tipuri de piele.

170.00 RON

Ingrediente

10% Glicolic Conjugate Acid, Aloe Vera, Bisabolol, Alantoina, Vitamin E, Natural Hydration Factor. ph 4,0

Descriere

Acest produs bazat pe acid glicolic reînnoieşte şi întăreşte structura pielii din interior, hidratând şi crescând sinteza de colagen şi acid hialuronic - substanţe cheie pentru refacerea elasticităţii şi fermităţii pielii. Efectul de exfoliere a acidului glicolic elimină celulele moarte, echilibrând tonul pielii. Factorii viscoelatici (Bisabolol şi hidratare naturală) formează un film protectiv ce prezervă structura fundamentală a epidermei, păstrând hidratarea vreme îndelungată chiar şi în condiţii externe nefavorabile.

Direcții de utilizare

Aplicaţi crema masând uşor cu vârful degetelor până la absorbţia completă. Poate fi aplicat în orice perioadă a zilei. Asigură protecţie îndelungată împotriva factorilor externi.

Atenționări

Produsul este destinat exclusiv pentru uz extern. Conţine acid glicolic. A se evita contactul cu ochii sau mucoase. Opriți utilizarea la iritarea zonei tratate. Nu lăsați la îndemâna copiilor. La prima aplicare a cremei s-ar putea să simtiti mâncărime şi roşeaţă uşoară care dispar cu utilizarea regulată a produsului. De asemenea s-ar putea ca în contact cu pielea să formeze granule (eliberează impurităţile din piele).